The Adventure Begins

Na wekenlang voorbereiding mogen wij dan eindelijk gaan beginnen. Zoals jullie wellicht al hebben kunnen lezen op deze website, zijn wij Hans en Stefan. Twee knettergezellige vrienden met beide een passie voor reizen en muziek. Maar ook twee vrienden die graag iets wilden doen voor het goede doel. We spraken af in het gezelschap van een heerlijk koud biertje bij een café in Almere om samen te bedenken wat wij konden gaan organiseren. Een paar biertjes later was daar het idee geboren!

Het idee:
Backpackend een rondreis maken door Azië van 2 à 3 maanden waarbij wij jamsessies gaan houden met de lokale bevolking die we op reis tegenkomen. Gedurende deze rondreis willen wij met professionele apparatuur gaan bloggen/vloggen en de jamsessies opnemen. Bij terugkomst worden deze jamsessies door een bekende Nederlandse DJ omgetoverd tot een ware soundtrack. Deze zal verkocht worden waarbij alle opbrengst geschonken wordt aan War Child.

De volgende ochtend zijn we met hetzelfde enthousiasme aan het idee begonnen. De website is gebouwd, sponsoraanvragen zijn rondgestuurd en bekende Nederlandse DJ’s gevraagd om hun medewerking. Het avontuur is begonnen en via deze weg willen wij jullie graag meenemen in ons avontuur van sponsorgesprekken, het uitzoeken van een crowdfundingplatform en alle andere zaken die met ons avontuur te maken hebben.

Samen met jullie willen wij ervoor zorgen dat er uiteindelijk een mooi bedrag bijeen wordt verzameld, want samen met jullie en War Child halen wij de oorlog uit het kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *