Training, om in vorm te komen

Route Slookerparkbos

Na het bouwen van de website, het voeren van gesprekken met War Child en eventuele sponsors, moeten we gaan geloven aan een training. We gaan immers makkelijk zo’n 25 tot 40 kilometer per dag lopen. Naast de sportschool voor krachttraining is een training door de natuur een erg leuke optie.

Kromslooterpark Almere

Deze morgen hebben wij (Hans en Stefan) dan ook hun eerste wandeling afgelegd door één van de mooiste stukjes natuur die Almere te bieden heeft. We combineren graag het wandelen met hardlopen en daar biedt het Kromslootpark een mooie mogelijkheid voor. Helaas door de verbreding van de A6 en uitbreiding van Almere Poort en Almere Duin is er veel veranderd in dit park, de paarden en Heckrunderen die daar voorheen liepen zijn helaas verdwenen. Toch is het park nog steeds de moeite om doorheen te wandelen en van de natuur te genieten. Op de bijgevoegde kaart zie je onze route met afwisseling. Bij nummer één gaan snelwandelen tot aan nummer twee, van nummer twee tot drie zijn we gaan hardlopen. De gehele route die wij hebben afgelegd was 13,5 kilometer en heeft 2.5 uur geduurd. Volgende keer op naar de 15 kilometer!

Nu de kop eraf is gaan wij verder! Naast het wandelen en hardlopen gaan we ook nog eens twee tot drie keer per week naar de sportschool. Met een uitgebreide training die is uitgeschreven door onze personal coach gaan wij aan de slag. Daarnaast hebben we een uitgebalanceerd dieet en zorgen we dat wij in vorm zijn om op 1 januari 2019 aan dit avontuur te beginnen.

Wil jij dezelfde route lopen als wij hebben gedaan dat kan! Download onderstaande app en voeg dit bestand eraan toe, hiermee kan je dezelfde route afleggen zoals wij die hebben gedaan.

App: Klik hier voor de app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *