Outdoorsupply.nl is sponsor van The Explorers.nl

Ja mensen, zoals bij het vorige bericht aangegeven gaan de ontwikkelingen erg snel! Ook niemand minder dan Outdoorsupply.nl heeft aangegeven ons te willen helpen met sommigen van de benodigde goederen. Zo sponsorden zij de backpacks. 

Outdoorsupply.nl is dé webwinkel voor alle outdoor producten die u maar kunt bedenken. Het uitgebreide assortiment van Outdoorsupply bestaat onder andere uit artikelen van topmerken zoals The North Face, Napapijri, Jack Wolfskin, Lowa en nog vele andere kwaliteitsmerken. Heeft u hulp of advies nodig bij de aanschaf van uw product dan staat hun klantenservice altijd voor u klaar met deskundig advies.

Zo hebben wij na overleg allereerst bekeken wat voor type backpack het meest geschikt zou zijn voor ons avontuur. Wij belden hiervoor met de klantenservice (013-3030062) en kregen al snel een medewerker aan de lijn. Na eerdere ervaringen met een telefonische helpdesk gingen wij er vanuit dat we lang zouden moeten wachten, maar dit was hier zeker niet het geval. We kregen vrijwel direct een medewerker aan de lijn die ons een deskundig advies kon geven over onze reis. Wij stonden dan ook al op het punt om een backpack uit te kiezen, toen deze medewerker ons adviseerde om eens een kijkje te komen nemen in de showroom bij de Schakel 9 in Vught.

Aangezien wij al in de buurt van Vught waren, zijn we direct richting de winkel gegaan. Hier kregen wij een warm onthaal, waarnaar wij uitgebreid zijn geïnformeerd over de verschillende soorten backpacks en de toepassingsmogelijkheden. Geloof ons maar als wij zeggen dat het assortiment erg breed is. De medewerker in de winkel wist eenvoudig elk van onze vragen te beantwoorden en geen enkele vraag was dan ook teveel.

Uiteindelijk besloten we te kiezen voor de ‘Highland Trail XT 60 Woodland Backpack’ van het merk Jack Wolfskin. Deze veelzijdige backpack past perfect bij onze reis en biedt meer dan genoeg ruimte voor het opbergen van al onze spullen. Bovendien heeft deze backpack een erg comfortabele pasvorm. Mocht je ook interesse hebben in deze backpack, dan hebben wij de link hiervan onderaan dit bericht geplaatst.

Wij zijn erg blij met een sponsorpartner als Outdoorsupply.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *