The Explorers.nl is nu een stichting geworden!

Weer een mooi dierbaar geluksmoment voor voor ons project The Explorers.nl. Wij kunnen je nu meedelen dat ons project officieel een stichting is geworden. 

Dankzij notariskantoor ‘PVM Notarissen’ zijn wij per 22 augustus 2018 officieel een stichting, zoals in statuten en akte beschreven onder de naam ‘Stichting The Explorers.nl’. Mr. Han Milder van PVM Notarissen heeft de statuten en daarmee de stichting belangeloos opgesteld en ons dit geschonken. Wij zijn dit notariskantoor hiervoor dan ook enorm dankbaar.

Hierdoor is de stichting zelf een rechtspersoon geworden en komen wij zelfs in aanmerking voor een ANBI status. Dit is een status waarmee particulieren en bedrijven die ons financieel sponsoren voor meer dan de helft van het gesponserde bedrag mogen terugvragen aan de belastingdienst.

Wij zullen hiervoor ook ons beleidsplan dat wij inmiddels hebben opgesteld online zetten, hierin zijn onder andere ook de statuten, huisregelement en notules van de bestuursvergaderingen in terug te vinden.

Ons gedachtegoed staat dan ook nu beschreven in de akte van oprichting. Wij willen hiermee op een unieke wijze vele goede doelen te mogen helpen en vele culturele activiteiten, gerelateerd aan ons doel, te kunnen organiseren.

Het eerste bestuur van de stichting bestaat uit een drie leden:

Hans Bosklopper – Voorzitter
Stefan Luschen – Secretaris
Henk Bosklopper – Penningmeester

Heb je reeds vragen over onze prachtige stichting of wil je gewoon wat meer informatie? Dan kan je onze pagina natuurlijk verder lezen maar je kan ook contact opnemen via de contactpagina van de website. Wij zullen je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

PVM Explorers.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *