DJ Sandro Silva zet zich in voor The Explorers.nl

Super trots zijn wij om te mogen melden dat niemand minder dan Nederlands bekende DJ Sandro Silva zich belangeloos opstelt voor onze stichting en daarmee dus het project steunt.

Sandro Silva die wij natuurlijk allemaal kennen van de hits zoals ‘Puna’, ’Payback’, maar vooral ook door het nummer ‘Epic’ dat uit zijn creatieve handen ontstond. Deze hit was een samenwerking met Quintino. De hit is overigens te beluisteren onder aan dit bericht.

Wil je meer weten over Sandro zijn werk? Kijk dan vooral op zijn website en social media:

               

Sandro Silva gaat samen met zijn team onze jamsessies die wij opnemen tijdens de trektocht door Azië omtoveren tot een exclusieve mix. Deze mix zullen wij waneer deze af is feestelijk onthullen en zal vervolgens te koop zijn via de verschillende mogelijke aanbieders zoals iTunes.

Met deze creatieve samenwerking is een stap gezet in hopelijk een reeks mooie toekomstige samenwerkingen. Namens de stichten bedanken wij Sandro voor zijn inzet.

 

 

2 Comments on “DJ Sandro Silva zet zich in voor The Explorers.nl

  1. Ik kan niet wachten op de vlogs die gaan komen. Heel erg benieuwd wat het eindresultaat zal zijn! Wat zijn jullie allemaal toppers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *