Stichting The Explorers.nl op de radio!

Afgelopen dinsdag waren wij als Stichting The Explorers.nl te gast bij niets minder dan het muziekprogramma CountDown Cafe. Hier spraken wij over ons plan en wat er allemaal nodig is om deze succesvol te laten slagen. Luister hieronder het interview.

In het interview wordt er gesproken over een crowdfunding! Helaas was de afgesproken growdfunding niet meer mogelijk maar hebben wij nog steeds jullie hulp enorm hard nodig. Veel crowdfunding platforms vragen een start bedrag van soms wel 100 euro ook nog eens een percentage tussen de 5 en 7 procent over het gedoneerde bedrag. Omdat wij dit niet eerlijk vinden tegenover de  donateur en wij graag zien dat het complete bedrag ten goede komt aan het project hebben wij besloten het anders te doen en dan wel via een IDeal mogelijkheid op onze pagina.

Waneer u hier doneert zullen word het bedrag rechtstreeks op onze rekening bijgeschreven en zullen wij tweemaal daags de donatiebar updaten zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Waneer u hier doneert zullen word het bedrag rechtstreeks op onze rekening bijgeschreven en zullen wij tweemaal daags de donatiebar updaten zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen.

E-mailadres

Bedrag €*Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *