Sennheiser en Bax-Shop als nieuwe sponsors!

Stichting TheExplorers.nl heeft weer een grote sprong gemaakt richting de realisatie van ons project. Niemand minder dan de bedrijven Sennheiser en Bax-Shop hebben de handen ineengeslagen om onze stichting te helpen. Sennheiser en Bax-Shop hebben samen de stichting voorzien van twee professionele MKE600 richtmicrofoons. Microfoons waarmee wij in staat worden gesteld om goede opnames te kunnen maken van de jamsessies in Azië. En van deze opnames gaat Sandro Silva natuurlijk onze bijzondere mix maken.

Natuurlijk hebben Sennheiser en Bax-Sop eigenlijk geen introductie nodig, maar we stellen ze toch graag even aan u voor.

Sennheisser is al jarenlang bij uitstek een producent als het gaat om audioapparatuur, denk hierbij aan bijvoorbeeld de microfoons die ze gebruiken bij het televisieprogramma ‘The Voice’ of aan de koptelefoons die je kan vinden bij studio’s. Bax-Shop is o.a. de verkoper van deze microfoons en is op haar beurt de winkel als het gaat om deskundig advies en aanschaf van audioapparatuur voor de zakelijke en particulieren markt.

Zoals jullie begrijpen is de stichting enorm blij met twee sponsorpartners zoals deze. Dankzij deze twee komt het bereiken van ons doel nog een stap dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *