Wil je helpen?

Uiteraard hopen wij dat je net zo enthousiast bent geworden van ons project als wij. Uiteraard kan dit project alleen doorgaan als wij voldoende financiële steun ontvangen. Dit kan op verschillende manieren. Een financiële bijdrage is uiteraard van harte welkom. Ben jij (of ken je) iemand die ons kan helpen met materiële zaken, dan zijn wij hier ook zeer mee geholpen!

Heb je een eigen bedrijf en een idee hoe je ons eventueel zou kunnen helpen met de realisatie van dit project? Dan verzoeken wij vriendelijk om te mailen naar: info@www.theexplorers.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ons steunen op twee manieren:
OPTIE 1: De Crowdfunding

Deze crowdfunding is opgezet om onze actie te kunnen starten. Om dit grote project op te kunnen zetten is geld nodig, denk aan materiële zaken zoals opnameapparatuur en dergelijke. Bij volgende projecten kunnen deze matterialen worden herbruikt. Omdat er zonder crowdfunding geen actie kan worden gestart heeft deze donatievorm onze voorkeur. Uiteraard zal overgebleven budget automatisch worden afgegeven aan War Child, de stichting waarvoor we het tenslotte ook doen. Iedereen die onze crowdfunding doneert ontvangt twee voordelen:

  1. Je ontvangt gratis de soundtrack die wij met deze actie realiseren;
  2. Je wordt uitgenodigd om halverwege onze reis via Facebook- of YouTube Live vragen aan ons te stellen.

Wil jij onze crowdfunding en daarmee tevens War Child steunen, klik dan op de onderstaande knop. Je wordt automatisch doorverwezen naar onze crowdfunding.

OPTIE 2: Koop het muzieknummer

De tweede optie om ons te steunen is het kopen van de soundtrack. Zodra de reis is voltooid en het nummer gerealiseerd, zal dezer via internet worden verkocht. Het aankoop bedrag zal uiteraard voor de volledige 100% aan War Child worden geschonken.

Let op! Je kunt alleen de soundtrack kopen als de actie daadwerkelijk heeft kunnen starten en wordt gerealisseerd.